De Groene Route: Overheerlijke lente-momenten


De Groene Route deelnemers bieden bezoekers veel groene inspiratie en moedigen graag aan tot meer milieu- en diervriendelijk tuinieren en een grotere diversiteit in tuin en natuur.

We willen je graag laten genieten van de prachtigste privé-tuinen, creatieve groen-ontwerpen en het assortiment planten van passievolle kwekers in Noord-Holland. Duurzaamheid en milieubewust werken staat bij allen hoog in het vaandel.

Wij inspireren je graag om aan de slag te gaan in de eigen tuin, met verfrissende voorbeelden en adviezen, nieuwe ontwerpen, planten, bloemen en groenten… Of kom gewoon puur genieten van al het moois!
Ieder jaar organiseren we een aantal open dagen waarop je een zelf gekozen rondje kunt rijden langs diverse deelnemers. Lekker tuinen-struinen en daarna de mooiste planten direct aanschaffen bij duurzaam werkende kwekerijen.

De Bolderik is vorig jaar verhuisd. Inmiddels is de kwekerij weer volledig ingerichten en hebben de vogels, vlinders en bijen ons weer gevonden. Naast de prachtige bloeiende planten, voor de teelten en in de mengselvelden is er dus weer van alles te zien.

behalve rondkijken op de kwekerij kunt u ook zaden kopen en natuurlijk geven we ook advies over onze mengsels en informatie over wilde planten en waarom ze zo nuttig zijn.

Open: 11.00-17.00uur

Bezoekadres (alleen op opendagen of op afspraak): Grutteweide 9, 1693HR Wervershoof

Toegang gratis.

Meer info: De Groene Route

5 JAAR DE GROENE ROUTE DOE MEE MET ONZE FOTOWEDSTRIJD EN WIN! De tuinen en kwekerijen van De Groene Route vieren hun 5e jaar van samenwerking in het uitdragen van duurzaam en natuur-rijk tuinieren. Dat willen we graag met u vieren en daarom is er een leuke fotowedstrijd dit seizoen. Doet u mee? Maak tijdens 1 van de open weekends een foto die volgens u het echte 'Groene Route'-gevoel uitstraalt. Dat kan te maken hebben met de gezonde planten, met dierenleven in een tuin, met duurzaamheid... en schoonheid natuurlijk! Mail deze foto binnen een week na het open weekend aan: info@detuinstek.nl Een jury buigt zich over de inzendingen en kiest na elk open weekend een 1e, 2e en 3e prijs winnaar. * Foto's kunnen door De Groene Route worden getoond op de website en facebook-pagina dit jaar. Persoonsgevens worden beschermd en niet vrijgegeven aan derden.