Dag Openbare Ruimte


De Dag van de Openbare Ruimte is al jaren de grootste vakbeurs over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte in Nederland. De beurs groeit jaarlijks en blijft, net als onze openbare ruimte, in ontwikkeling. Om deze groei optimaal te kunnen faciliteren, is de Dag van de Openbare Ruimte in 2016 verhuisd naar de Jaarbeurs in Utrecht. Daar bezocht maar liefst een recordaantal van 5.800 geïnteresseerden de beurs, een toename van 14% ten opzichte van 2015.

 

Openbare ruimte sectoren

Als u het hier niet vindt, vindt u het nergens

De Dag van de Openbare Ruimte onderscheidt zich als vakbeurs door het grootste en alles omvattende aanbod.

Op de beursvloer en in de lezingen komen alle denkbare producten en diensten voor openbare ruimte aan bod. Klik op de sectoren voor meer informatie: SpelenLichtGroenStraatmeubilairBestratingOndergrondsLandschapsarchitectuur & Ontwerp en Advies & Beheer.

Benieuwd welke bedrijven er per vakgebied aanwezig zullen? Bij het overzicht van exposanten kunt u alle deelnemers eenvoudig filteren door op de betreffende sectoren te klikken!

 • Innovaties en de nieuwste ontwikkelingen over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

   
 • "Dit is de beurs, iedereen komt hier. Houden zo. Er zijn genoeg beurzen het hele jaar door, maar dit is wel degene waar je wilt zijn."

   
 • Alles over openbare ruimte, dus ook over smart cities, klimaatverandering en duurzaamheid!

   
 • "Dit evenement is absoluut van grote waarde voor iedereen die zich bezighoudt met de openbare ruimte."

   
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4